Mercedes C 63 AMG na wynajem

Opinie

Opinie klientów wypożyczalni samochodów sportowych
Opinie klientów wypożyczalni samochodów sportowych
Opinie klientów wypożyczalni samochodów sportowych
Opinie klientów wypożyczalni samochodów sportowych
Opinie klientów wypożyczalni samochodów sportowych
Doskonała
Na podstawie 125 opinii
Kamil Filipak
Kamil Filipak
2024-05-12
Serdecznie polecam, profesjonalna oraz bardzo miła i uczciwa obsługa klienta.
Artur Kaczmarski
Artur Kaczmarski
2024-05-11
Polecam! Bardzo fajne samochody i wszystko profesjonalnie organizowane.
Maciej Zdarowski
Maciej Zdarowski
2024-05-08
Wypożyczalnia godna polecenia naprawdę zajebista atmosfera, obsługa na wysokim poziomie nic tylko wpadać i brać 😈‼️
Adrian Planeta
Adrian Planeta
2024-05-06
To było moje pierwsze doświadczenie z Hardcore Car Rent, i muszę przyznać, że byłem bardzo zadowolony! Obsługa była nie tylko przyjazna, ale również bardzo pomocna. Samochód, który otrzymałem, był w doskonałym stanie i był dokładnie taki, jakiego potrzebowałem. Super Ceny! Z pewnością skorzystam z ich usług ponownie i polecam wszystkim!
Snowie
Snowie
2024-04-28
Bardzo mili właściciele podchodzą do tematu profesjonalnie duża flota sportowych samochodów zero problemów serdecznie mogę polecić 👊🏻
Mateusz Kuta
Mateusz Kuta
2024-04-21
Jestem bardzo zadowolony z obsługi właściciele bardzo mili i profesjonalni w tym co robią. Miałem zaszczyt wypożyczyc mustanga gt już po raz trzeci i na pewno nie ostatni. Serdecznie polecam każdemu kto chciałby poprowadzić tak piekne auta. P.s nie wiem czy konkurenci mają jakie kolwiek szanse z hardcore car rent. :)
fifi_otf
fifi_otf
2024-04-21
świetni ludzie z zajawka, proste przejrzyste umowy, stały, dobry kontakt z klientem. jeszcze nie raz skorzystam
Maciej Drabik
Maciej Drabik
2024-04-15
Polecam gorąco! Bardzo mili i sympatyczni właściciele. Auta pierwsza klasa!
Filip Kamuda
Filip Kamuda
2024-03-26
Miałem przyjemność użytkować Mercedesa C63 AMG z ich floty dlatego z czystym sumieniem mogę polecić auto i firmę (fajni ludzie). Obsługa i podejście do klienta 10/10. Pozdrawiam i polecam!
Dawid Krzyżak
Dawid Krzyżak
2024-03-20
Wspaniały kontakt i obsługa auto pierwsza klasa (tesla x) dało mi i dzieciakom dużo frajdy. Polecam z czystym sercem. Napewno jeszcze skorzystam